16 de gener 2007

Las coses no van


Las coses no van


Arrel de les pintades fetes per alguns ciutadans en contra de l’ajuntament al centre (atenció! el centre és tot Badalona ) l’actuació municipal ha estat contundent. No faré cap mes comentari al respecte. Però les conclusions són clares: quan els interessa són ràpids.

Per als ciutadans, les solucions als problemes, ni ràpides ni lentes, simplement no van.

Ara en el punt de mira el més important és el control de la manipulació dels terrenys que donen per sota de la escola de natura tirant a Tiana. És una zona molt ben situada per poder pactar convenis amb els de sempre de forma oculta i fosca.

Com és habitual en els nostres governants, per construir noves cases unifamiliar. Mentrestant els nostres joves s’esperen asseguts sota un pont que els facin els habitatges promesos.


El tren no el mouran del litoral. Una mala noticia en general però pitjor pels prevaricadors que apuntaven per quedar-se l’espai amb el control agraït d’alguns i per edificar més pisos de preus milionaris.

Molts i moltes s’estan preguntant si aquest governants tenen valors ètic. La resposta és que tenen molt sociolisto pel carrer, i pocs socialistes de veritat. Això s’ha de canviar. Fent-los fora. Tot arribarà.

P.D: Maite vete ya

 

CIUTADANS PEL CANVI (CpC). Powered By Blogger © 2009 Bombeli | Theme Design: ooruc