19 de gener 2007

Habitatges protegits a Canyet

Habitatges protegits per sobre de la B-20

Davant la mancança d’habitatge de protecció oficial tant per joves, divorciats com per a gent gran, els polítics hem de ser capaços i valents per poder prendre decisions que puguin reconduir situacions nascudes per una deficitària acció de govern. D’aquest i d’altres, més preocupats de com omplir la saca i no moure’s de la cadira que buscant i treballant pel benestar dels ciutadans.

Es el moment de prendre decisions ,dic, que per alguns no seran ben vistes però per la majoria de gent necessitada d’una solució al seu greu –molt greu- problema de l’habitatge si gaudiria de suport. I podria ser una solució.

Hi ha –o hi havia- un acord de govern de no construir habitatge per sobre de la B-20. Trenquem l’acord!

Sols cal renunciar als convenis ocults amb les grans constructores i edificar pels ciutadans.

Trenquem l’acord amb el compromís de què tot el que es construeixi per sobre de la B-20 serà Habitatge de Protecció Oficial. El govern haurà de fer un acte de bona fe encara que fos de forma excepcional.

Recolzaríem l’edificació de tots els habitatges possibles protegits a Canyet, no ens importa que siguin 2.000 o 3.000 pisos, sempre i quan no es realitzi cap acció irregular.

Entenem la dificultat que això suposaria però amb un acord de tots els partits polítics de la ciutat i amb bona voluntat es pot assolir.

Tot plegat sé que sols és un somni però de vegades els somnis es converteixen en realitat.

PD: Maite vete ya

 

CIUTADANS PEL CANVI (CpC). Powered By Blogger © 2009 Bombeli | Theme Design: ooruc