29 de febrer 2008

VERGONYA I ESPERANÇA

Sentim VERGONYA per les quatre dones mortes d'aquesta setmana a mans dels seus amants, companys i marits, i per les 17 mortes en les 8 primeres setmanes del 2008. I més VERGONYA encara que, amb excepció de JL Rodríguez Zapatero, ningú no hagués fet esment de la violència de gènere en campanya; en canvi, tots els candidats han corregut a parlar-ne, davant l'evidència del desastre.

Sentim VERGONYA que el PP hagi fet servir el terrorisme com a arma electoral i hagi passat tota la legislatura sense acceptar els acords parlamentaris del Congrés de Diputats.

Sentim VERGONYA que facin servir la immigració utilitzant les baixes passions i sense comprendre el desenvolupament econòmic del nostre país, que no hauria estat possible sense la mà d’obra barata, i sovint explotada per les mateixes persones que es neguen a continuar legalitzant el treball ben fet.

Sentim VERGONYA de les mentides repetides fent servir enquestes y números falsejats i manipulats, i en canvi es titlli el President del Govern de mentider sense cap prova.

Sentim VERGONYA de no escoltar propostes polítiques clares que permetin debats polítics seriosos que donin sentit a la convivència política ciutadana.

Per això els Ciutadans pel Canvi hem preparat el nostre MANIFEST PELS CANVIS que creiem que han de fer-se necessàriament en el nostre país. L’estrella de les 5 puntes amb 25 propostes clares ens assenyala un camí que creiem que ens dóna ESPERANÇA pel futur. Sabem que tots aquest canvis no seran assolibles amb pocs dies, però tenim clar que no pararem de treballar, amb la societat civil organitzada, fins assolir-los en la seva totalitat. Us convidem a llegir-los, a difondre’ls i a ajudar-nos a treballar per fer-los possibles en un proper futur.

També sabem que per fer-los possibles és precís anar a votar i donar suport a un govern socialista i d’esquerres. NO HEM PERDUT L’ESPERANÇA PELS CANVIS; exercitarem la voluntat, el desig i la intel·ligència per què es facin realitat el més aviat possible.

Carme Valls i Llobet, Presidenta de CpC

 

CIUTADANS PEL CANVI (CpC). Powered By Blogger © 2009 Bombeli | Theme Design: ooruc