21 de novembre 2006

Soterrament de la C-31. Quan?


Què passa amb el soterrament de la C-31 al seu pas per Badalona?



Mentre els colomencs avancen en la consecució de les demandes de millores de les seves infrastructures viàries Badalona encara espera els reis màgics.

Els Pressupostos Generals de l’Estat per l’any vinent preveuen l’elaboració d’un projecte per soterrar la totalitat de la B-20 al seu pas per Santa Coloma de Gramenet.
La proposta al Congrés dels Diputats espanyol la va presentar Izquierda Unida- Iniciativa per Catalunya a petició del grup ecosocialista colomenc.

Al fet de que s’hagi aprovat als Pressuposts de l’Estat ens fa pensar en l’influent presència de Manuela de Madre, ex-alcaldessa de Santa Coloma, vicepresidenta del PSC i membre del Comité Federal del PSOE a Madrid, y tercera a les llistes del PSC al Parlament el dia 1-N.

Davant d’això ens hem de preguntar quin pes polític te Badalona, tercera ciutat de Catalunya en nombre d’habitants. Quin és el pes dels nostres polítics davant de la resta d’institucions i en l’interior dels seus propis partits. Perquè aquest pes és important per la nostra ciutat i pels ciutadans que esperen la solució dels seus problemes. I és des de l’ajuntament que s’han de donar les respostes esperades.

Un dels temes pendents i reclamat pels ciutadans de fa molt anys és el soterrament de la C-31 al pas per la nostra ciutat. L’autopista talla de part a part, la ciutat com qui dissenyés un mur –tan de moda darrerament- entre uns i altres ciutadans, els que viuen per sobre i els que viuen baix de l’autopista.

Mentre algunes ciutats avancen a marxes forçades i veuen com les inversions dels Governs de l’Estat, de la Generalitat i de la Diputació, fan possible el compliment dels seus desitjos llarg temps anhelats com per exemple Barcelona que soterra la C-31 (Gran via de les Corts Catalanes) o ara Santa Coloma que ens agafa la davantera amb el soterrament de la B-20, Badalona està aturada, adormida, esperant.

Nos ens cap el menor dubte Badalona no te empenta. Els nostres polítics es miren el melic pensant que són el centre del món, regidors de la tercera ciutat de Catalunya. “Som gent important”. – pensen. Però la realitat sempre els derborda un dia rera l’altra. I ells no s’immuten. Continuen mirant-se el melic pensant que els seus problemes sí són important.
I això continuarà així molts anys més si els ciutadans no ho remeien amb el seu vot el proper maig.

En resum: Santa Coloma te a Manuela de Madre i nosaltres, Badalona, els ciutadans de Badalona tenim a ..... Maite Arqué.

Noticia a Badaweb

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bo el comentari, totalment d'acord.

 

CIUTADANS PEL CANVI (CpC). Powered By Blogger © 2009 Bombeli | Theme Design: ooruc