04 de febrer 2007

El teatre continua


Mentre els pensadors del carrer Nicaragua es miren el melic, a Badalona queda ben clar que mana un ciutadà que ni tan sols viu a la ciutat. No comparteix els problemes del dia a dia. El seu habitat és en un altre poble.

Per mes inri, la seva actitud i sensibilitat no van lligades als interessos dels ciutadans que vivim a Badalona, van lligats a la seva butxaca, a fer més gran el seu patrimoni personal a costes del futbol. Tot amb el suport de la credibilitat del nom i el fonament de un exprojecte social empresarial reconvertit en SA. No te prou, la seva fam no te límits. Ni ha parat fins controlar també tot el vessant polític per seguir manipulant-t’ho tot en la direcció dels seus propis interessos econòmics. Tot això és possible amb el beneplàcit de la titella major de l’Ajuntament i la seva cort.

De fet crec que tens el que et mereixes Maite.

Per cert Maite tu vas ser qui va dona l’orde de tancat el local de CpC a Badalona. No sols vas voler destruir-nos si no que vas trair el Pascual Maragall i vas vendre la teva anima.

A l’igual que els executors directes de la malifeta al que com a premi els vas col·locar a un d’adjunt a l’alcaldia i a l’altre de director del museu.

Patètic a l’igual que la teva nefasta carrera política.

Tenim la certesa que els ciutadans farts de tanta MANIPULACIO , no et donaran la seva confiança i no et VOTARAN ( excepte el estómacs contents).

PD: Maite vete ya!


Carles Muntané
Coordinador

 

CIUTADANS PEL CANVI (CpC). Powered By Blogger © 2009 Bombeli | Theme Design: ooruc