05 de novembre 2006

Suspens pels polítics


Els ciutadans es fan escoltar amb claredat,
no creuem gairebé amb ningú. Han vist com els politics que hauran de portar la responsabilitat del seu futur, es comportaven com criatures: si tu em dones dues l’altre en donava tres. El destí de Catalunya es molt seriós per tractar-lo com una mercaderia. La gent vol les coses clares, sense mentides, recolzar un projecte que generi il·lusió, capaç i fort, deixant de banda els interessos partidistes i fent prioritzar la gent i el país.

L‘abstenció es llegeix amb l‘avorriment que sent la gent del carrer, amb la distancia cada cop mes gran que hi tenen amb els polítics i les institucions. La realitat és que no sols solventen els problemes del dia a dia, ni tampoc els pròxims que ja son quasi una realitat. No s‘estan aportant noves idees, i es viu de renda , de la inèrcia de la maquinaria, però tot te un final, i deurem tots pregats fer un esforç i fer un canvi, si de debò desitgem tenir un futur junts.

Em pregunto on som el 500.000 vots espanyolistes que voten PSOE a les generals. Els mateixos que valien el cap del Pasqual Maragall. El van matar i més de un s‘està penedint ja. Els resultats són contundents: la prepotència i el menyspreu es paguen a les eleccions. El votants saben posar les coses al seu lloc.

Als municipis de l‘àrea metropolitana els resultats, nefastos, tenen una lectura en clau municipal molt concreta, la gestió partidista plenes de mentides i amb cert tocs despòtics que ha dut a terme, per exemple el govern del PSC a l’ajuntament de Badalona, li ha passat factura i li tindrà que passar a les properes municipal, perquè les coses poden no sortir be, però dir que fan politiques de esquerres, quan els fets són d’una dreta rància i dèspota , no te justificació.

Ttinc la certesa que els ciutadans cobraran les deutes pendents amb aquet govern municipal a les properes eleccions.

Carles Muntane

Coordinador Ciutadans pel Canvi

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Carles, em fa que aquests 500.000 vots espanyolistes no s'han atrevit a votar Montilla perquè el mal que ha fet Maragall als seus interessos no el recupera un Montilla interessat en ser acceptat com català (tot i ser-ho!!!).
Això sí, Montilla s'acabarà per enfonsar ell sol (i a tot el PSC a les eleccions autonòmiques) amb la reedició del tripartit.
Maragall i Montilla, un curiós tàndem per enfonsar a un PSC que fa temps que va perdre el nord.
I en quant al govern de la ciutat... Doncs si els C's fan una bona campanya possiblement li treguin alguns vots al PSC. No confio massa però. Al cap i a la fi, igual que les eleccions estatals no són extrapolables a les autonòmiques, aquestes tampoc ho són a les locals.
Per acabar-ho d'adobar molt em fa que el regidor q

Anònim ha dit...

(continuació)
Per acabar-ho d'adobar molt em fa que el regidor que pugui treure C's s'acabarà sumant al PSC...

 

CIUTADANS PEL CANVI (CpC). Powered By Blogger © 2009 Bombeli | Theme Design: ooruc