18 de novembre 2006

Pinocho viu



Ara es diu Eduard Tortajada i és primer tinent alcalde a Badalona, això de mentir se li dona tan bé que ell mateix es creu les seves pròpies mentides. Es planta davant d’una associació de veïns afectada directament per la construcció de la mesquita, i ell fa veure que tot es un gran bulo. La por se li reflexa els ulls.
Però per Engestur corre una carpeta amb el projecte amb tot dissenyat a dins.

Tornem on sempre! a enganyar els ciutadans, a no respondre a les demandes que li fan els veïns: una piscina, una biblioteca, un casals d’avis, una guarderia, etc...
Les mancances d’aquest barri són impressionants.
En definitiva li estan dient que la mancança d’equipament és de tal magnitud, que un sent vergonya , i vostè –socialista- sols pensa a construir un centre religiós.

Compleixi primer amb els programa electoral i desprès tiris a la piscina si vol, però vull que la gent s’assabenti que des d’avui quan relati un conte als meus fills de l’historia d’en Gepetto i els seu ninot -el que cada cop que deia una mentida li creixia el nas- no es dirà pinocho sinó Eduard Tortajada fent honor a la seva habilitat de mentir i no immutar-se.



Carles Muntanè Rodriguez
Coordinador ciutadans pel canvi

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Carles, realment cadia dia em fas més por. Saps el que et dius?? o sencillament lo teu es llençar la pedra i magar la mà. Si saps algo respecte a la mesquita, podrías fer.ho públic, que es això de Engestur??.

 

CIUTADANS PEL CANVI (CpC). Powered By Blogger © 2009 Bombeli | Theme Design: ooruc