04 de juny 2006

Les coses al seu lloc

El primer secretari del PSC a Badalona, el sr. Jordi Serra va fer ahir unes declaracions a El Punt una mica contradictòries:
«Si algú vol posar seny en les relacions entre tots els militants (del PSC) i crear un bon clima, aquests som nosaltres, que no hem respost cap atac que ens hagi vingut des de Ciutadans pel Canvi (alguns són militants en actiu del PSC), la plataforma Badalona + (on també hi ha militants del PSC que li han donat impuls), la plataforma de socialistes pel joc net (sector del PSC dirigit per E.Tortajada) i els anònims que han circulat per Internet.»

Ciutadans pel Canvi de Badalona podem dir clarament que en cap moment se’ns ha estes una mà de diàleg, ans al contrari se’ns ha vedat en qualsevol acte públic o en els mitjans de comunicació controlats pel Govern municipal.
Ningú no pot dir que a Badalona PSC i CpC han anat juntets de la ma. Els Ciutadans de Badalona han estat molt crítics amb las maneres de govern del PSC i de la manca de control manifest de l’Ajuntament. Això no ho diem nosaltres sols. Ho diu la practica totalitat de la ciutadania que sap alguna cosa de les que es fan a l’Ajuntament.
Paradoxalment hem estat més crítics que alguns partits com IC-EUiA i ERC, que han recolçat en tot moment la política municipal del PSC. Per tant també són corresponsables de la situació de desgovern i de decadència que s’ha apoderat de la nostra estimada ciutat. Badalona necessita un altre model de fer política. Ja prou de política interna adreçada sols als seus militants. És l’hora de fer una política de cara a solucionar els problemes de les persones, dels ciutadans de Badalona.
És obertament manifest que Ciutadans no te RES a veure amb la política caotica i despreocupada que practica el PSC a la nostra ciutat.
No te RES a veure que el PSC i CPC tinguin un pacte de govern al Parlament de Catalunya i s’hagin presentat en coalició. El PSC i Ciutadans de Badalona tenien obligació d’anar en coalició amb Ciutadans a Badalona i mai va haver una entesa entre ambdues formacions badalonines desestimant aquesta formació anar en coalició amb cap altre formació o anar de forma independent.
Però els temps han canviat i hem considerat que és el moment de que Badalona tingui un altre govern. Badalona es mereix un altre alguna cosa més que una govern que no funciona i que ens enfonsa – a la tercera ciutat per població de Catalunya- en les profunditats de la sordidessa i mediocritat com a poble.
La darrera mostra de que PSC i Ciutadans no tenen projecte en comú ha estat la desestimació per part del PSC d’invitar a Ciutadans a treballar en la campanya de l’estatut. Tots els partit tenen un racó a la caseta instal·lada a la plaça de la Vila. Però ciutadans que governa a la Generalitat juntament amb el PSC no ha estat invitada.
Algú necessita més dades que demostrin l’absolut divorci de les dues formacions a Badalona. Dons si algú dubta més val que recordi una dada Ciutadans ha pres la decisió de presentar-se a les eleccions municipal. I no ho fem amb la intenció de tenir una presencia testimonial, no. La nostra aposta és per aconseguir els vots suficients que ens permetin accedir al govern de la ciutat. No comptem amb al PSC. Cal que ho tinguin clar.
Paraula.

Nota: El Sr. Serra hauria de prestar menys atenció als anònims d’internet i atendre els nombrosos problemes generat a la ciutat i que no tenen res d’anònim.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

que se vayan todos , son un clan, estan dejando una ciudad de pena, dejando pasar un oportunidad historica, pero quien es se cree que es este tipo, lo hechan de la calle nicaragua, nos lo imponen, es un matao, que explique por que lo hechan,

comisiones, comisiones, comisiones

Anònim ha dit...

Hay un refran castellano que dice:
Dime lo que tienes y te diré de lo que careces,teniendo lo que tenemos ya os podeis imaginar de lo que carecemos en nuestra estimada ciudad .

Bernat Rocafort

Anònim ha dit...

MAITE VETE YA!!!
"TORTA" ENFERMO...
SERRA "FUMETA"...

 

CIUTADANS PEL CANVI (CpC). Powered By Blogger © 2009 Bombeli | Theme Design: ooruc